bahastra's FotoPage

By: bahastra malaysia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 27-Feb-2007 08:56 Email | Share | | Bookmark
BERCUTI.. SEMPENA VISIT MALAYSIA 2007

Hi semua,

Website ni offer percutian RM1...bukan start with RM1 tp mmg harga pakej tu RM1....
Mula-mula tak percaya gak... classmate yg inform about this website, dia baru balik bercuti dari Pulau Perhentian, Terengganu, 3hari 2malam..... just RM1.... siap tunjuk resit bayaran lagi....

The URL is : http://www.viewmalaysia.com/index.php?ref=bahastra

So, saya baru je surf website ni... ok gak offers yang ada.... bermacam-macam tempat menarik.... mmg ada harga yg mahal... ikut pakej ler... tp mmg harga yg ditawarkan lebih murah dari biasa....
Sesuai utk HONEYMOON, 2nd HONEYMOON, Family Vacation....
Cuma, kena register dulu.... (ada melalui process penilaian)... kalau nasib baik boleh ler jadi members club ni... gi pulau redang.... baru RM46 utk 3hari 2malam..... utk bilik+breakfast+aktiviti+.....

The URL is : http://www.viewmalaysia.com/index.php?ref=bahastra

So, try ler.... bukak website ni....then, kat left site tu ada box utk sign in (klu members).... kat bawah kotak tu ada tempat click untuk register.... isi form register tu dengan cermat....

The URL is : http://www.viewmalaysia.com/index.php?ref=bahastra

Cubalah surf……. SELAMAT BERCUTI!!!!!!!!
[/url]


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net